Skärp är inte bara något praktiskt som håller byxorna uppe, skräpet är en viktig accessoar, och flätade läderskärp är något vi kommer se mycket av i år

Flätade läderskärp har blivit mer och mer populära de senaste åren, i år blir dock året då de blir en självklarhet i garderoben.
Här är 3 flätade skärp i olika prisklasser för att matcha alla nivåer av entusiasm och budget.

1: Flätat Läderskärp med mässingsspänne från SDLR

flätat-läderskärp-brunt-läder
Klassiskt flätat läderskärp med mässingsspänne

Brunt och guld går lika bra ihop som jordgubbar och vanilj. SDLR har verkligen lyckats med ett riktigt snyggt flätat skärp i precis rätt färgnyanser, och samtidigt till ett riktigt bra pris. Är du sugen på ett nytt skärp så rekommenderar jag dig att titta på det här först.

2: Enkelt flätat skärp från HM

brunt-skärp-flätat-läder
Enkelt skärp i flätat läder, tight budget? Satsa på detta

HM håller både hög och låg kvalité, man vet aldrig riktigt vad man får förrän man använt produkten några gånger. Deras T-shirts är bland de bästa på marknaden sett till kvalité och pris, man kan tyvärr inte säga detsamma om deras skjortor. Deras skärp brukar hålla en medelhög kvalité, så förvänta dig inte att det håller 5 år, men det lär definitivt hålla säsongen ut.

3: Stilrent skärp i flätat läder från Bolca

brunt-flätat-läderskärp
Blankt flätat läderskärp med spänne i antik mässing,, en riktigt snygg kombination

Vi letade efter ett skärp av superb kvalité med riktigt snygga detaljer och hittade det här från Bolca. Flätat i klassiskt mörkbrunt läder med ett spänne i antik mässing. Stilrent, unikt och riktigt snyggt.

Föregående artikelCopter Cat – Hälften katt hälften maskin, på riktigt
Nästa artikelUltra Reality – Dessa Brasilianare med dessa osköna skämt
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.