Filippa K kör stenhårt på sin stilrena och snyggt färglösa stil

Gillar du mode som inte precis är uppseendeväckande, då lär Filippa K vara en favorit. Märkets stil är diskret men ändå tydlig, och det finns en hel del snygga plagg. Här är 4 favoriter av det som levereras av Filippa K vintern 2014.

Kashmir-scarfen

Filippa K scarf
Filippa K scarf

Har du aldrig provat kashmir så har du verkligen missat något. Det är så mjukt att det känns overkligt. Den här scarfen är helt enkelt bara grå, den enda detaljen som inte är helt tidlös är fransarna som är en av årets trender när det kommer till scarfs och halsdukar. Men som sagt, prova kashmir!

Vindjackan

Filippa K vårjacka
Filippa K vårjacka

En riktigt snygg och minimalistisk vindjacka. Precis rätt material och rätt snitt för att vara så där klockren till ett par jeans, ett par vita sneakers och en vit t-shirt.

Nu kanske du tänker, ”vadå vintermode? Det här är ju en vårjacka?”. Absolut, men om den här vintern blir det minsta lik den förra så kommer du ha användning för en sån här jacka. Och sen blir det ju vår igen snart!

T-shirt med rullade kanter

Filippa K t shirt
Filippa K t shirt

Den här modellen har funnits ett tag nu, och det är utan tvekan min favorit bland t-shirts. Diskret uppvikta kanter i nederkant, ärmarna och halsen ger den lite karaktär. Den sköna passformen och det mjuka materialet gör det hela bara ännu bättre. Definitivt den bästa T-shirten på marknaden!

En helt vanlig svart skjorta

Filippa K svart skjorta
Filippa K svart skjorta

En svart skjorta helt enkelt. Den något mindre-än-standard-kragen ger den en modern look och materialet (som oftast med Filippa K) är riktigt härligt.

Så där

Där har du det, våra 4 favoriter av det som levereras av Filippa K vintern 2014.

Föregående artikelHur byter man till vinterdäck? Allt du behöver för att känna dig lite manlig!
Nästa artikelMan utklädd till Stormtrooper äter roadkill och vandrar 18 månader i Australien
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.