4 Tidlösa i skinn

Du vet att det bara är en lögn att män inte behöver necessärer va? Sanningen är den moderna mannen nästan har lika mycket produkter som kvinnor, så kanske det inte var för 50 år sedan, men jäklar vad mycket manliga skönhetsprodukter (töntigt benämning, jag vet) det säljs nu för tiden.

Oavsett om du precis upptäckt behovet av att samla alla grejer på ett ställe, eller bara är ute efter en ny necessär för att den gamla börjar bli lite sliten så är den här listan med 4 riktigt snygga necessäreri skinn för dig.

Brunt från Boomerang

brun necessär boomerang herr

Stil och funktion från Svenska Boomerang. Ljust brun i skinn med det klassiska handtaget för att kunna hänga upp den. En riktigt prisvärd necessär i premium-lineupen.

Brunt från Oscar Jacobson

necessär för män 1 oscar jacobson

En riktigt snygg kreation i ljustbrunt läder från Oscar Jacobson. Två stora fack och insida i nylon, så den är lätt att hålla ren och fräsch. Perfekt att resa med då den har ett praktiskt handtag att hänga upp den i.

Mörkbrunt från Oscar Jacobson

necessär för män mörkbrun oscar jacobson

Egentligen samma som ovanför, men den djupt mörka färgen är så pass snygg att den förtjänar en egen plats. Den här mörka chokladbruna är den perfekta kompromissen mellan svart och brunt.

Svart från Saddler

Necessär för män svart skinn saddler

En riktigt prisvärd necessär från Saddler. Svart skinn, silverfärgad dragkedja. Väskan har 5 fack för smidig och strukturerad förvaring av allt från ansiktskräm, rakhyvel och kondomer.

Föregående artikelHur Matchar Man Kläder? – 3 Olika Sätt Att Matcha Snyggt
Nästa artikelEtt Naturprogram Om Gymmet
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.