Apple höll igår kväll sin WWDC-presentation, här är en kort summering av alla nyheter

Macbook
Kvällens största nyhet för Macbooks är att de numera kommer innehålla Intels nya processor, Haswell, en kraftfull processor som bland annat kommer ge mycket förbättrad battertid.

iWork
Apples iWork görs om ordentligt, inom en snar framtid så kommer man komma åt iWork via iCloud, det blir med andra ord Apples svar på Googles molnbaserade tjänster, Docs och Spreadsheet m.fl.
Detta är ett enormt lyft för Apple då man kommer kunna komma åt alla sina dokument och filer från alla sina enheter, inklusive vilken dator som helst.

iCloud
Nytt för iCloud blir iCloud Keychain, som fungerar precis som Google Chromes synkfunktion där lösenord och adressfält etc kan fyllas i automatiskt så länge man är inloggad.
Egentligen så är detta inget revolutionerande då man fortfarande tvingas använda Safari och Chrome generellt sett är en bättre webbläsare som redan har denna funktion.

iPhone, iPad & iTouch
Det mest anmärkningsvärda som presenterades på WWDC var onekligen det nya iOS 7, en rejäl uppgradering för iPhone, iPad och iTouch.
Du kan läsa mer om iOS 7 i vår artikel på ämnet, du hittar den Här.

Hela Apples Keynote
Vill du se hela Apples Keynote så hittar du den i klippet nedan.

http://youtu.be/qzUH9PJA1Ro

Föregående artikelDuva i New York
Nästa artikelPhotoshoppande i realtid
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.