Touch är praktiskt, funktionen i sig tar inget utrymme och det är intiutivt, men när det gäller att skriva så är det inget som slår ett fysiskt tangentbord

Idén bakom Typo föddes när Ryan Seacrest (programledare för amerikanska idol) skulle äta lunch med en vän. De två personerna la upp 4st telefoner på bordet, en iPhone var och en Blackberry var. När det gäller att skriva så föredrar de båda Blackberryn med sitt fysiska tangentbord, men när det gäller allt annat så föredrar de iPhone. Där kom idén till Typo, ett fysisk tangentbord för iPhone.

Fysiskt tangentbord till iPhone
Tangentbord till din iPhone? Typo löser problemet

Konceptet är att Typo sätts på som ett skal på din iPhone, det bygger någon centimeter på längden och några millimeter på telefonens tjocklek. Ett ganska ”billigt pris” för den funktion man får.

Än så länge finns det inte så mycket mer information om Typo än att det kommer kosta ca 100$ och börja säljas i Januari, troligtvis endast i USA till en början.

Vad säger du? Är det en praktisk idé? Tror du att du skulle ha någon användning för det?

Vill du förbeställa så kan du läsa mer om det här.

Föregående artikelDen 10e Poängen, det är då det smäller
Nästa artikelStranger Than Fiction – Netflixtips
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.