Även om det är kontroversiellt så måste man erkänna att det finns lyckade människor, och så finns det misslyckade människor

Vad är då en misslyckad människa? Enkelt summerat så skulle jag säga: 'En person som saknar social tillhörighet och som inte är lycklig med sin egen tillvaro och samtidigt inte gör något för att förändra den'.
Det mesta här i världen är betydligt enklare än de flesta vill erkänna. Den här infographicen visar, på ett enkelt sätt, vad som skiljer misslyckade människor från lyckade människor. Självklart finns det andra korrelationer och det finns även saker ur den vänstra kolumnen som vissa misslyckade människor gör och vice versa. Men egentligen så är dessa två spalter mer sanna än man tror.

Alla dessa olika saker, som man bör och inte bör göra, framkommer så gott som alltid i diverse ”så blir du lycklig”-artiklar, och det är ingen slump. Gör sakerna ut vänster kolumn och undvik sakerna ut höger kolumn, så kommet du få ett bättre liv och du kommer må bättre.
Att definitionen av framgång sedan skiljer sig från person till person är oviktig, eftersom det med största sannolikhet inte finns någon definition av framgång som inte har lycka som en av sina grundpelare.

Framgångsrika människor Vs Misslyckade människor

Hur blir man framgångsrik?
Vad skiljer framgångsrika människor från misslyckade människor?
Föregående artikelVad skulle hända om du slutade gå ut i friska luften?
Nästa artikelOfficiell trailer för GTA V
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.