Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Man gillar ju hösten…

Halloween står runt hörnet och löven är antingen gula eller har redan ramlat av. Det är helt enkelt djuphöst (nytt uttryck, du får låna det om du vill), och då vill vi ju klä oss enligt säsongen.

Veckans outfit är centrerad kring en klassiskt höstig kavaj i brunt och rutigt. Under den bär vi blått (eftersom det är så oerhört stiligt till brunt) i form av en skjorta och en slips i något mörkare nyans. Benen skyddar vi från höstregnet med ett par mörkgrå ullbuxor och på fötterna har vi ett par svarta brogue.

Höstigt, stiligt, tidlöst!

höstoutfit herr 2018 rutig kavaj blå skjorta slips

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

En klassisk höstig kavaj

rutig kavaj herr höst 2018

En blå skjorta

blå skjorta tiger of sweden höst 2018

En marinblå slips

blå slips herr höst 2018

Ett par mörkgrå ullbyxor

mörk grå ullbyxor herr höst 2018

Ett par svarta brogue

svarta brouge gant herr höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!