Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Det gäller att inte bylsa på sig för mycket…

Förra veckan lovade vi att vi skulle börja publicera höstoutfits. Och den här veckan är  hösten onekligen här, så det passar ju perfekt.
Årets första höstoutfit blir en enkel sådan, vi vill inte gå ut för hårt helt enkelt 😉 .

Som skydd mot den kyliga morgonluften så har vi en grov kavaj på överkroppen. Under den jobbar vi in en grå polotröja som ytterligare förberedelse på kyligare morgnar och kvällar. Benen domineras av klassiska blå jeans, och armen pryder vi så klart med en makalöst färganpassad klocka i metall. Enkelt, snyggt matchat och väl förberett på höstens första veckor, inte för varmt, och inte för kallt helt enkelt.

brun beige grov höstkavaj herr 2018

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

En grov höst-kavaj

beige grov kavaj höst 2018

En grå polotröja

grå polo herr höst 2018

Blå jeans

blå jeans slim herr höst 2018

En silverfärgad klocka

silver klocka herr höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!