Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar till Brothers och Nlyman

Halloween innebär inte bara roliga dräkter…

Det är Halloween-vecka, så för att bryta av alla roliga och läskiga dräkter så tar vi på oss en klassiskt stilig outfit, för att väga upp lite.

Veckans outfit grundas med en klassisk blå skjorta, till den bär vi en blå-prickig slips. Båda plaggen färgmatchas självklart alldeles förträffligt med en brun kavaj i skönt höstmaterial. På benen kör vi marinblå chinos och slutligen ett par bruna brogue på fötterna.

outfit med brun kavaj och blå skjorta

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

En blå skjorta

ljusblå dressad skjorta herr höst 2018

En brun kavaj

brund kavaj flanell stretch herr 2018

En blå-prickig slips

prickig blå slips höst herr 2018

Ett par marinblå chinos

blå stretch chinos herr höst 2018

Bruna brogue

bruna brogue skor herr höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!