Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Även om vi gillar färg så kör vi en helsvart rackare den här veckan…

September kan ibland vara en riktigt härlig sensommarmånad, men så blev inte fallet i år. Regn och under 5 grader varmt var det vi fick. Men det känns ju ändå rimligt efter den här enormt varma sommaren.

För att verkligen känna in mörkret och kylan som är på väg så kör vi en helsvart, och riktigt stilig, outfit som veckans. Varför ”fira in mörkret?” för att det är roligare att göra det med en snygg outfit än en massa gnäll.

Kylan blockar vi med en svart ullrock i klassisk stil. Under den har vi en piké för än så länge är det tack och lov inte kallt nog att man behöver köra 4 lager på överkroppen. Benen pryder vi med svarta klassiska chinos och fötterna dekoreras med ett par svarta loafers med tofsar, de får helt enkelt representera den där sista lilla sommarkänslan.

helsvart outfit höst 2018 herr

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

1: En svart ullrock

svart ullrock oscar jacobson herr höst 2018

2: En svart piké

svart pike lacoste herr höst 2018

3: Ett par svarta chinos

svarta chinos filippa k herr höst 2018

4: Ett par svarta loafers med sköna detaljer

svarta loafers vagabond tofs höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!