Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

En klassiker är alltid en klassiker…

Den här veckan tänkte vi vara tjatiga och använda ordet ”klassiker” så många gånger som möjligt. Varför? Varför inte? Men också för att en klassiker aldrig går ur tiden, oavsett plagg eller fras.

Det är inga krusiduller vi klär oss med denna vecka. Det är en klassisk vit skjorta på överkroppen. Följd av ett par klassiska marinblå kostymbyxor på benen, inga konstigheter helt enkelt. Runt midjan kör  vi klassiskt svart bälte och slutligen, ett par oerhört klassiska svarta skinnskor på fötterna. Mer klassiskt är svårt att hitta, men ack (och ve) så sjukt stiligt, varje gång, alla gånger.

Underskatta aldrig en klassiker helt enkelt. Vi får det förresten till 18 gånger, hur många får du det till?

vit skjorta marinblå kostymbyxor svarta skor

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

1: En klassisk vit skjorta

vit skjorta Bruun Stengade höst herr 2018

2: Ett par klassiska marinblå kostymbyxor

marinblå kostymbyxor herr höst 2018

3: Ett klassisk svart bälte

svarta bälte herr höst 2018

4: Ett par klassiska svarta skinnskor

svarta oxford lloyd höst herr 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!