Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Låt oss hylla vårsolen med lite beige och blå…

När vårsolen spricker igenom vill man ju så klart ljusa upp sina outfits lite grann och kasta av sig den där tråkiga och tjocka vinterjackan.
Veckans outfit är därför en passande hyllning till det fantastiska vädret vi haft den senaste tiden.

Outfitens huvudplagg är en beige kavaj i något strukturerat material, för en lite grövre känsla. Under den bär vi en ljusblå skjorta med cutaway-krage. Benen dekoreras med klassiska marinblå chinos och fötterna får omslutas av svarta monkstraps, en mix av klassiskt och modernt, och oerhört vårigt!

Outfiten ser du på bilden här under, och motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

beige kavaj blå chinos

En beige kavaj

beige kavaj herr vår 2018

En ljusblå skjorta

ljusblå skjorta herr vår 2018

Ett par marinblå chinos

marinblå chinos herr vår 2018

Svarta oxfords

svarta monkstrap herr vår 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.