Ett par snabba e-sport-tips…

E-sportexperter förutspår att 2021 kommer att bli den mobila e-sportens år, och här är några av de mest spännande mobilsportspelen att följa under 2021.

Mobil e-sport är ett av de snabbast växande och mest konkurrenskraftiga områdenan inom e-sport, och under 2021 kommer några av de största mobila e-sport-turneringarna någonsin att äga rum!

Fram till för fem eller sex år sedan ansågs mobilspel vara slappt och något som bara icke-spelare skulle engagera sig i, men under de senaste tre åren har konkurrenskraftiga mobila e-sportspel utvecklats snabbt och tillväxten har precis börjat. Från kort- och strategispel till FPS och onlinespel på webbplatser som Hajper live casino, det finns något för alla inom mobilsport, och det är upp till dig att bestämma vilket spel du tycker är mest spännande att titta på.

Med allt detta i åtanke, låt oss se vad vi kan förvänta oss av några av de mest populära och största spelen när det gäller mobilsport.

PUBG Mobile Pro League 2021

PUBGs mobila e-sport-programm för 2021 kommer att bli större än någonsin tidigare.
Det populära mobila battle-royale-spelet drog in 2,6 miljarder dollar under 2020 och var därför det mest inkomstbringande mobilspelet 2020. Vi är dessutom säkra på att tillväxten kommer att bli ännu större nu när spelet återvänder till Indien någon gång i mars 2021.

PUBG Mobile Pro League (PMPL) får sju nya regioner 2021: OSS, Turkiet, Västeuropa, Arabien, Nordamerika, Latinamerika och Brasilien. Med nya regioner, en enorm prispott och fler evenemang än någonsin tidigare kommer PUBG Mobile utan tvekan att vara ett av de mest spännande e-sportspelen att följa under 2021.

pubg esport 2021

Clash Royale League 2021

Ett av de första mobila e-sportspelen återgår till sina rötter i 2021. Utvecklaren Supercell avslöjade att Clash Royale League (CRL), spelets e-sportliga, kommer att se några betydande förändringar på väg till 2021. Den största förändringen är att ligan inte längre kommer att ha lag och kommer att återgå till mobilspelets rötter av individuellt 1v1-tävlingsformat, tillsammans med ett nytt Bo3 Duel-format.

Tävlingen kommer att vara helt öppen för alla spelare runt om i världen, och prispotten kommer att vara större än någonsin tidigare, med över $ 1,6 miljoner USD som väntar.

Call of Duty Mobile World Championship 2021

Tyvärr har COD Mobile World Championship 2020 Grand Finals avbrutits på grund av COVID-19-åtgärder, men det är bara en anledning till att blicka framåt för att se vad COD Mobile e-sports har att erbjuda under 2021.

Activision har ännu inte officiellt tillkännagett sina planer för nästa år, men om 2020 är något att gå på kan vi förvänta oss e-sport på hög nivå och deltagande i de största e-ligorna. Detta är spelets andra år och det fortsätter att vara enormt konkurrenskraftigt. Detta innebär fler spelare, fler tittare och förmodligen mycket mer pengar i potten.

Utvecklarna lägger ständigt till många nya och spännande funktioner i spelet och med alla de nya vapnen kommer möjligheter för högkvalificerade spelare att visa sin expertis att vara större än någonsin.

League of Legends: Wild Rift

Släppt i oktober 2020 i utvalda regioner är Wild Rift fortfarande ett ungt spel, men det har redan fått mycket dragkraft, vilket kan förväntas eftersom det är en mobilversion av ett av de mest populära tävlingsspelen någonsin – League of Legends.

Vår gissning är att spelests första år handlar om att testa vattnet när det gäller e-sportscenen, med många samhällsdrivna evenemang och gräsrotsturneringar, på samma sätt som de gjorde med Valorant e-sport under 2020.

Om du vill följa utvecklingen av nästa stora e-sportstjärnor från början kommer du definitivt att vilja hålla koll på Wild Rift-e-sport 2021.

Föregående artikelSå Ökar Du Dina Chanser Att Vinna När Du Spelar På Jockeys
Nästa artikel7 Tips För Att Komma Igång Med Daytrading
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!