Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

 Årets sista outfit är monokrom med trench…

2017 lider mot sitt slut, och som ett sista outfit-tips kör vi en mix av avslappnat och dressat. På överkroppen kör vi en ljusblå skjorta med cutaway-krage och över den en marinblå trench coat. På benen kör vi så klart marinblå chinos som spelar i perfekt harmoni med både trench coaten och skjortan. Slutligen så pryds fötterna av ett par skönt avslappnade vita sneakers i canvas.
Den här outfiten kanske är lite knepig att bära när det är slask ute, men de Svenska vintrarna tenderar att vara så pass milda att även den här typen av klädsel faktiskt funkar.

Outfiten ser du som vanligt på bilden nedanför, och under den hittar du motsvarande plagg och accessoarer från aktuella kollektioner.

Vi önskar ett härligt avslut på året och ser fram emot att förse er med outfit-tips minst 52 gånger även under nästa år!

outfit blå rock blå skjorta

En blå trench coat

marinblå trench coat herr 2017

En ljusblå skjorta

ljusblå skjorta herr 2017

Blå chinos

marinblå chinos lyle scott 2017

Vita sneakers

vita sneakers fred perry 2017

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.