Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Strålande sol och fantastisk värme kräver ljusa chinos…

Årets varmaste veckor so far, det kräver sommriga kläder med en avslappnad men dressad känsla, och gärna ett glas rosé eller en fruktig margarita på en uteservering, grillfest eller varför inte en båt i skärgården? Allt känns härligt, enkelt och nice när solen väl tittar fram.

Veckans outfit hyllar solen med somriga färger och lätta material. Vi kombinerar en grön skjorta med ett par riktigt ljusa chinos, och toppar av det hela med bruna skinndetaljer i form av skärp och ett par brogues. Stiligt, enkelt, somrigt och perfekt till den där margaritan i solen!

Outfiten ser du på bilden här under, och närmast motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

grön skjorta beige chinos vår 2018

En grön skjorta

grön skjorta polo ralph lauren herr vår 2018

En stilrent brunt skärp

brunt skarp tiger of sweden herr vår 2018

Ljusa chinos

ljusa chinos herr vår 2018

Bruna brogue

bruna brogue herr vår 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.