Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Än är det inte tok-höst!

Sommaren dröjer tack och lov kvar, vilket vi tar till vara på genom att bada, dricka öl på uteserveringar och självklart också genom att klä oss i fräscha sensommarkläder. Än är det inte dags för tweed och annat klassiskt Engelskt herrmode.

Den här veckans outfit blir en hyllning till den fantastiska sommar vi haft, men tidlösa färger som vitt, brunt och blått.

På överkroppen kör vi en mellanljusblå kavaj, med en ljusblå oxfordskjorta under. Benen pryds av krispigt vita chinos som hålls uppe av ett ljusbrunt bälte. Genomtänkt, fräscht och tidlöst!

blå kavaj vita byxor outfit 2018

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

En blå kavaj

blå kavaj tiger höst 2018

En ljusblå skjorta

ljusblå skjorta polo ralph lauren höst 2018

Ett ljusbrunt skärp

ljusbrunt bälte höst 2018

Vita chinos

vita chinos höst 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!