Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Sensommar är lika med kritstretcksrandigt…

Semestertiderna lider mot sitt slut, men värmen håller som om det vore högsommar, helt fantastiskt!
I höst är den dubbelknäppta kavajen ett av de viktigaste plaggen i var mans garderob. Den kommer ta oss med storm helt enkelt. Därför är huvudplagget i veckans outfit så klart en dubbelknäppt kavaj, marinblå med kritstreck, för maximal sommarkänsla.

På överkroppen donar vi så klart kavajen, med en ljusblå skjorta under, för lite skön ton-i-ton av blått. På benen blir det vita chinos, också dem väldigt somriga. Slutligen kör vi bruna loafers med en skön tofs som detalj på fötterna.

Outfiten ser du på bilden här under, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

kritstrecksrandig dubbelknäppt kavaj vita byxor outfit

En kritstrecksrandig dubbelknäppt kavaj

blå kritstrecksrandig dubbelknäppt kavaj

Ljusblå skjorta

ljusblå skjorta stretch herr sommar 2018

Vita chinos

Bruna loafers, med en lite tofs

bruna loafers med tofs herr sommar 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.