Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Sol och rutigt går ju hand i hand…

T-shirt till kostym är ju en riktigt snygg kombination, det är bara synd att så få vågar prova den. Därför är veckans outfit baserad på just den kombinationen.

Som bas i hela konstellationen har vi en marinblå och rutig kostym med smal passform. Till den bär vi så enkla plagg och accessoarer som möjligt, allt för att fokusera på kostymen och dess mönster. En vit t-shirt med vit bröstnäsduk och ett par vita sneakers i skinn gör outfiten fräsch men lågmäld vilket undviker att vi stjäl uppmärksamhet från kostymen.

sensommar outfit t-shirt och kostym

Outfiten ser du på bilden ovanför, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

En rutig kostym

rutig kostym herr höst 2018

En vit t-shirt

vit t shirt herr sommar 2018

En krispigt vit bröstnäsduk

vit bröstnäsduk herr boss

Ett par vita sneakers i skinn

vita lacoste sneakers herr sommar 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.

Trevlig helg!