Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Länge leve dubbelknäppt…

Hösten är i full gång, det är regn, rusk och kyla. Men också läge för grönt te, komma ikapp med House of Cards och lite filtar. Och på tal om grönt så är två av säsongens mest prominenta färger grå och just grön. Därför tänkte vi plocka ihop en outfit som baseras på både grått och grönt, samtidigt som den har en lite militärisk känsla över sig.

På överkroppen kör vi en pikétröja i en grön nyans som verkligen förkroppsligar hösten. Ovanpå pikén kommer outfitens centerpiece, en dubbelknäppt kavaj i klassisk Tysk/Rysk militärisk stil. På benen kör vi ett par grova ullbyxor som matchar kavajen och slutligen ett par grova bruna brogues på fötterna – självklart bruna eftersom det går förträffligt bra ihop med både grön och grå.

Hoppa det ska smaka!

En grön pikétröja

grön pike polo ralph lauren herr 2017

En dubbelknäppt kavaj i militärstil

grå dubbelknäppt kavaj militär herr 2017

Ett par grå grova ullbyxor

grå ullbyxor scotch and soda herr 2017

Fotriktiga bruna brogues

bruna brogues herr ecco 2017

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.