Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Hösten är perfekt för lager-på-lager

Det finns ett gammalt lifehack inom stil som säger: ”Ju fler lager du adderar desto stiligare outfit”. Det stämmer kanske inte alltid, men det finns en poäng i den gamla sägningen, lager-på-lager är sjukt stiligt.

Därför är veckans outfit baserad på just lager-på-lager. Vi börjar med en skjorta i flanellstil (på tal om flanellskjortor så bör du kolla in vår guide: ”Så bär du en flanellskjorta snyggast! – 4 Stilar att testa), över den kör vi en grå kofta i merinoull och sist men inte minst en riktigt snygg kavaj med lite sköna detaljer från Scotch & Soda. På benen är det fritt fram att experimentera, men ett par vanliga blå jeans funkar alldeles utmärkt. Slutligen så kör vi bruna Chelsea boots på fötterna, för en klockren höstoutfit baserad på lager-på-lager.

Trevlig helg!

En skjorta i flanellstil

polo ralph lauren blå grön flanellskjorta herr 2017

En grå kofta

grå kofta herr höst 2017

En grå kavaj med sköna detaljer

grå kavaj höst varm scotch and soda herr 2017

Ett par bruna Chelsea boots

gant chelsea boots brun mocka herr 2017

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.