Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

England gör alltid hösten bäst…

Höstvädret slog till rejält den här veckan så det är dags att ”go full fall outfit”! Eftersom den Engelska landsbyggds-stilen är överlägset snyggast av alla olika höststilar som finns så kör vi den här veckan en temaspecial med fokus på just Engelskt höstmode.

Självklart har vi den vaxade Barbourjackan som en ”center piece”, under den hittar vi en vit skjorta med kabelstickad tröja över, klassiskt Engelskt ”lager-på-lager”. På underkroppen bär vi marinblå ullbyxor och ett par Chelsea boots i mocka. Som accessoarer kör vi en rutig halsduk och det alltid lika välbehövliga paraplyet. Klassisk Engelsk höststil helt enkelt.

Vaxad Barbourjacka

vaxad barbourjacka herr höst 2017

Vit skjorta

vit skjorta herr höst 2017

Marinblå kabelstickad tröja

kabelstickad marinblå tröja herr höst 2017

Marinblå ullbyxor

marinblå ullbyxor herr höst 2017

Chelsea boots i mocka

loake chelsea boots herr höst 2017

En klassisk Engelsk halsduk

rutig engelsk halsduk herr höst 2017

Och så ett paraply så klart

snyggt paraply herr höst 2017

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.