Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Det må vara vinter, men vi drömmer om medelhavet…

Veckans outfit är inspirerad av en dröm och längtan till medelhavet och enkla sköna dagar i solen, kanske med en liten drink.

På överkroppen kör vi en mjuk och följsam ljusblå-randig skjorta, benen täcks av ett par klassiska beige kostymbyxor med hög midja, så att vi kan stoppa in skjortan så där italienskt. Accessoarerna består av ett par spräckliga solglasögon i semi-rund, semi-kantig stil, samt en klassisk klocka i neutral metall.

Outfiten ser du på bilden här under, och motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

randiga skjorta beige chinos gröna solglasögon

1: En ljusblå-randig skjorta

ljusblå randig skjorta gant herr vinter 2018

2: Ett par spräckliga solglasögon

spräckliga solglasögon herr vinter 2018

2: Beigea kostymbyxor

beige chinos italiensk stil

4: En klassisk metallklocka

boss klocka herr vinter 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.