Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Låt oss vara lite cheesy denna vecka…

Semestrarna har börjat! För många är det nu äntligen sommar på riktigt. Det åks utomlands, till skärgårdsöar och till diverse hyrda stugor. Så självklart ska veckans outfit få vara en metafor för en riktigt solig och härlig dag i skärgården.

Den vita skjortan vi pryder torson med får representera skummet på vågorna. Kavajens blå färg är himlen och havet. De grå byxorna är klipporna och de bruna monk strap-skornas bruna färg får symbolisera bryggan vi sitter på.
Lite cheesy? Ja verkligen! Men vad spelar det för roll, outfiten är ju riktigt snygg.

Outfiten ser du på bilden här under, och närmast motsvarande produkter ur aktuella kollektioner hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

blå kavaj vit skjorta grå byxor bruna skor

En vit skjorta

vit skjorta oscar jacobson herr sommar 2018

En blå kavaj

blå kavaj sommar 2018 herr

Ett par grå byxor

grå stickiga byxor herr sommar 2018

Ett par ljusbruna monk strap

ljusbruna monk strap herr sommar 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.