Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Tidlöst, användbart och lagrat…

Vintern slog till rejält den här veckan. Enorm kyla och precis lagom mycket snö (i storstan i alla fall) för att det fortfarande ska vara nice, bra vinter helt enkelt.

I vinterns anda så har vi den här veckan tagit fram en outfit som kombinerar stilighet, tidlöshet och värme med hjälp av bra material och lager-på-lager.

På överkroppen har vi den alltid lika fantastiska button-down-skjortan i bomull, klassiskt vit. Över den kör vi en marinblå pullover i marinoull som går perfekt ihop med de blåa och väldigt mjuka jeansen (mjukheten ger outfiten en mer sofistikerad känsla än klassiskt grova jeans). På fötterna kör vi ett par bruna, snörade boots. Vitt, blått och brunt helt enkelt, en väldigt vanlig färgpalett i våra outfits, men det är helt enkelt för att det är den stiligaste färgkombinationen man kan bära.

Outfiten ser du på bilden under, och som vanligt hittar du motsvarande produkter nedanför, du behöver bara klicka på bilden eller texten under för att komma till produkten.

Trevlig vinterhelg!

blå pullover chinos herr vinter 2018

Blå pullover

blå pullover herr vinter 2018

Pullovern från J Lindeberg finns på Boozt.com och kostar 1000kr

Vit button-down-skjorta

vit skjorta button down herr polo ralph lauren 2018

Skjortan från Polo Ralph Lauren finns på Boozt.com och kostar 995kr

Blåa, mjuka jeans

blå jeans mango man herr 2018

Jeansen från Mango Man finns på Boozt.com och kostar 299kr

Bruna snörade kängor

bruna kängor snöre herr 2018

Kängorna från Vagabond finns på Boozt.com och kostar 1300kr

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.