Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Lite dressighet och lite militär…

Snöslask, vinter-OS och semmeldagen har format den gångna veckan, men nu är det äntligen helg, och helgen inleder vi som vanligt med en ny fräsch outfit som du kan inspireras av inför helgens fester, middagar, städdagar och spelkvällar!

Den här veckan kör vi en mix av avslappnat och dressat mode. På överkroppen grundar vi med en klassisk vit button-down-skjorta, men över den kör vi en militärinspirerad grön jacka som ett avbrott i dressigheten. På benen blir det klassiska marinblå chinos som hålls uppe av både vältränade skinkor, men också ett helt vanligt brunt skärp.

Du ser veckans outfit på bilden nedan, och scrollar du lite till så hittar du motsvarande produkter från aktuella kollektioner.

Trevlig helg!

grön militärjacka vit skjorta herr 2018

En militärinspirerad grön jacka

grön militärjacka herr 2018

Vit button-down-skjorta

vit skjorta button down herr polo ralph lauren 2018

Marinblå chinos

marinblå chinos vinter herr 2018

Brunt skärp

brunt skärp herr 2018 vinter

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.