Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Låt oss starta med lite ljus och värme…

Visst kan vintern vara härlig, men vi på Obsid föredrar sommaren och värmen. Därför är årets första outfit en liten flört med den inte allt för avlägsna sommaren (önsketänkande jag vet) – visst ser det härligt ut på den där terassen?

Veckans outfit grundar sig i det tidlösa combot ljusblå skjorta + beige chinos. Som en intressant detalj så adderar vi en blå-röd-randig slips med rak ände och självklart hålls pantalongerna uppe av ett brunt skärp.

Outfiten ser du på bilden nedanför, och under den hittar du motsvarande produkter från noga utvalda designers, klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna.

God fortsättning!randig slips blå skjorta beige chinos

En ljusblå oxfordskjorta

ljusblå oxford skjorta herr vinter 2018

En randig slips med rak ände

blå röd randig slips herr vinter 2018

Brunt skärp

brunt skärp tiger of sweden vinter 2018

Beige chinos

beige chinos herr vinter 2018

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.