Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Våren får oss att gå emot oss själva…

Veckan outfit blir lite annorlunda från det vanliga. Vi tar oftast fram stiliga och relativt konventionella outfits som inspiration inför helgen. Men den här gången kände vi för att gå emot oss själva, och väljer därför ut en ganska streetig outfit.

Överkroppen domineras av en grå mockatröja med dragkedja. På huvudet har vi en keps (ja, jag vet…). Benen täcker vi över med ett par grå jeans och slutligen, ett par välputsade bruna chelseaboots på fötterna.
Det är inte vad vi brukar visa upp, men det är ändå jäkligt snyggt på något sätt.

Outfiten ser du på bilden här under, och motsvarande produkter hittar du om du scrollar ned lite till. Klicka på bilderna, eller texten under bilderna för att komma till produkten.

Trevlig helg!

grå mockajacka keps bruna skor

En grå mockajacka

grå mockajacka j lindeberg

En brun keps

brun keps wood wood

Grå jeans

grå jeans cheap monday

Bruna Chelsea boots

bruna chelsea boots SAMSE SAMSE

Gillar du våra outfits?

Kolla då in vår webbshop, där hittar du noga utvalda kläder av oss på redaktionen, alltid från välkända märken och designers!

Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev, så får du veckans outfit skickad till dig via mail varje vecka på Fredagar kl 12:00, perfekt för lite lunchhandling inför helgen! Du hittar formuläret för att signa upp dig i början av artikeln samt längst ned på sidan, eller här.