Vill du bli en bättre man?

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du våra bästa tips, råd och guider, rätt i din inkorg varje fredag!

Bakom lucka 5 ligger Uber och väntar!

Vi gillar Uber, och Uber gillar oss. Därför har vi tillsammans fyllt lucka 5 med något vi tror att du kommer gilla. En kod som ger dig 200kr att åka för när du som ny Uber-kund registrerar dig!

Anländ till julfesten i stil, eller ta dig hem tryggt och säkert. Oavsett hur du väljer att åka med Uber så kommer du ha tröttnat på vanlig taxi lagom till du kommer fram!

Uber rabattkodKort om Uber

Uber är en app-baserad privatchaufförstjänst. Med ett enkelt knapptryck kan du resa i Stockholm, Göteborg och 200+ andra internationella städer – elegant, säkert och till samma pris som vanlig taxi. Med koden Obsid14 får du din första resa gratis i Stockholm/Göteborg, upp till 200 kr. Koden gäller under 2014.

Gör så här:

  1. Ladda ned Uber-appen
  2. Skriv in koden Obsid14 när du registrerar ditt konto
  3. Du är nu redo att åka!

Genom Uber finns tre olika alternativ:
uberX – budget varianten av Uber. Vardagliga bilar så som Toyota Prius. Taxan för uberX är 30% lägre än vanlig taxi, 199 kr i jämförelsepris.

Uber Black Car – originalet, svarta eleganta bilar så som Mercedes E klass eller BMW 5 serie. Prisklass: likvärdigt med vanlig taxi, 295 kr i jämförelsepris.

UberLUX – créme de la créme, de allra mest exklusiva bilarna och chaufförerna. Med LUX åker du oftast i en Mercedes S-klass eller motsvarande.

Frågor om Uber? Besök Ubers hemsida: http://uber.com/cities. Där hittar du serviceyta, bildexempel på bilar, samt möjlighet att beräkna en resas pris från A till B. Om du har övriga frågor så tveka inte att höra av dig till Uber på supportstockholm@uber.com.