Förr eller senare blir ju allt trådlöst…

På årets IFA-mässa i Berlin (Internationale Funkausstellung för dig som är nyfiken på vad förkortningen står för) så presenterade ljudmakaren Harman sin senaste release, E-serien. En serie hörlurar i typerna In-ear, On-ear och Around-ear. Alla typerna kommer i både trådlös och trådburen variant. Mest intressanta är självklart modellerna E25BT, E45BT och E55BT som är trådlösa via Bluetooth. Här är E55BT flaggskeppet med den galna batteritiden på 20h.

Alla hörlurarna har även inbyggd mikrofon, något jag personligen ofta saknar, jag menar, bara för att jag vill ha bra ljud så vill jag inte behöva släpa på ett headset också.

Här nedanför ser du deras senaste reklamfilm för E-serien, och ännu längre ned hittar du de tekniska specarna för alla modeller i serien, både trådlösa och trådbundna.

Video

JBL E-serien – Jämförelse

JBL e serien hörlurar 2016

Sugen på nya lurar?

Behöver du nya lurar så finns alla modellerna i handeln as we speak, priserna hittar du i tabellen ovanför tillsammans med specen för alla modellerna.

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelFör Att Rädda Hunden Måste Han Boxas Med Kängurun – #Australien
Nästa artikelVad Är Det För Skillnad På Julmust Och Påskmust?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.