Det är dags att koda av de gigantiska metallkokongerna…

Den 2a December är det premiär för Arrival, en film jag personligen sett fram emot, filmen baseras nämligen på Ted Chiangs prisbelönta novell från 1998: ”Story of Your Life”.
I filmen ser vi Jeremy Renner och Amy Adams försöka förstå ett kodat meddelande från mystiska utomjordingar som landat på jorden med vad som ser ut som gigantiska kokonger i metall.

Jag får riktigt sköna Signs-vibbar av den här filmen, en sån där mystisk känsla av att något riktigt obehagligt är på väg att hända. I skrivande stund har den 8,4 med ca 40,000 röster på IMDB vilket är ett riktigt bra betyg!

Här nedanför kan du se den officiella trailern för filmen, en trailer som riktigt snyggt lyckas pricka den där mystiska magkänslan!

 


Filmen har som sagt premiär den 2a December, och då är det bara att bänka sig med lite snacks och sen fylla magen med den där obehagliga men pirrande känslan.

Vad är ditt favoritsnacks på bio?

Vad är ditt favoritsnacks på bio?

View Results

Loading ... Loading ...

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelHur Häller Man Upp En Guinness Så Att Den Blir Perfekt?
Nästa artikelHot Toddy – Varmt, Bourbonigt Och Med En Smak Av Te
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.