Gratis Nyhetsbrev!

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du det bästa från veckan som gått, rätt i din inkorg varje fredag!

Här är 5 saker du uppenbarligen borde ha läst under 2016…

Året lider mot sitt slut och det börjar ju bli dags för lite reflektion och analys. Vad är våra läsare mest intresserade av egentligen? Vad vill ni lära er mer om?

Här har vi samlat det 5 mest lästa artiklarna under 2016, alltså de som varit mest populära under året. Vissa av dem är skrivna under det gångna året, andra är betydligt äldre än så.

Har du läst alla? Om inte så är det nog dags, för det är créme de la créme som man säger, eller ja, enligt våra läsare i alla fall.

1: Vilken frisyr passar jag i?

Vilken frisyr passar jag i

Vår guide till vilka frisyrer som passar olika huvudformer förblir oerhört populär. Har du hängt en del på vår site så känner du kanske igen den från topplistan där den har legat sedan dagen vi skrev den. Folk är helt enkelt jäkligt intresserade av sina frisyrer.

Till artikeln

2: Så färgmatchar du kläder

Färgmatcha kläder

Har du inte läst vår guide till att färgmatcha kläder ännu så är det hög tid nu, för att färgmatcha snyggt är en kritisk del i att få till en snygg outfit. Så sätt av 5 minuter och klicka på knappen här nedanför, du kan tacka oss sen…

Till artikeln

3: 5 Saker tjejer vill att killar ska göra i sängen

Saker Tjejer Vill Att Killar Ska Göra I Sängen

Våra korta men extremt populära miniguide till vad kvinnor vill ha mer av i sovrummet har inte helt otippat letat sig upp till en stabil 3e plats. Vi hoppas att du som läst artikeln fick lite användbara tips.

Till artikeln

4: Vad vill kvinnor ha hos en man?

Vad Vill Kvinnor Ha Hos En Man

Vad vill de ha egentligen!?!?!? Här får du svaren. Förhoppningsvis har vi hjälpt tiotusentals frustrerade män att få lite ro i sinnet tack vare den här artikeln.

Till artikeln

5: Vad är HIIT?

Vad är HIIT High-intensity interval training

Högintensiv intervallträning fortsätter att bli mer och mer populär, något man dels märker av på gymmet, men också av hur otroligt många som vill veta svaret på frågan: ”Vad är HIIT?”. Vet du vad HIIT står för? Har du testat träningsformen? Vad tyckte du?

Till artikeln

Vad vill du läsa mer om nästa år?

Vilka ämnen vill du läsa mer om nästa år?

View Results

Loading ... Loading ...

Tack för det här året!

Vi är extremt tacksamma över att så många vill ta del av det vi skapar. Vår ambition är att genom tydligt och bra innehåll hjälpa dig bli både smartare och skönare, och det hoppas vi att vi lyckats med under året.

Vi ser fram emot 2017 och hoppas att du är kvar med oss då, för utan våra läsare så är vi ju ingenting.

Nyhetsbrevet

Har du inte redan signat upp dig på vårt nyhetsbrev så känns det som ett ypperligt tillfälle att göra det nu. Gör du det så får du varje fredag en sammanfattning av det vi skrivit om under veckan.

Scrolla bara längst ned på sidan och skriv in din email i rutan så löser sig resten automatiskt. Gott nytt år!