Rugbytröjor – Precis lagom dressat för kyliga höstkvällar

4578
Rugbytröjor Herr 2014
Rugbytröjor Herr 2014

Gratis Nyhetsbrev!

Signa upp dig på vårt gratis nyhetsbrev så får du det bästa från veckan som gått, rätt i din inkorg varje fredag!

En kall höstkväll är det både enkelt och snyggt att slänga på sig en rugbytröja ovanpå en t-shirt eller en skjorta

Rugbytröjor är ett rätt praktiskt plagg, enkelt kombineras med skjorta, piké, t-shirt, lite vad du känner för. Oavsett chinos, jeans, eller vad din outfit nu består av, så blir rugbytröjor rätt snyggt som komplement.

Här är mina 3 favoriter bland rugbytröjor.

Morris

rugbytröjor herr
Rugbytröja från Morris

Svenska märket Morris hämtar all sin inspiration från klassiskt engelskt ”preppy”, Morris har en hel del snygga plagg, och den här Rugbytröjan är inget undantag.

Klassiskt vit och blå med kontrasterande krage, men med sköna och unika detaljer i form av de blå strecken tvärs över tröjan och manschettknappar, väldigt snyggt.

Polo Ralph Lauren

rugbytröjor herr
Rubytröja från Ralph Lauren

Rugbytröjor känns inte riktigt som Ralph Laurens hemmaplan, märket kör klassisk Amerikansk collegestil, med mycket sommar-inspirerade kläder. Men här lyckas de slå ihop klassisk college-stil med engelskt ”preppy” i den här stilrena rugbytröjan. Slimmad, marinblå och vit i stilrent utförande. Det perfekta alternativet till dig som inte riktigt är så sugen på den relativt uppseendeväckande engelska preppy-stilen.

GANT

rugbytröjor herr
Rugbytröja från GANT

Precis som Morris kör GANT klassikt engelskt, och deras rugbytröjor är så klassiska de kan bli. Breda ränder med marinblått som bas. Troligtvis så har majoriteten av alla rugbytröjor du tidigare sett varit från GANT.