Värdepappershandeln fortsätter att utvecklas…

Fortissio är en nyskapande tjänst inom investeringar och handel med värdepapper, valuta och råvaror. De utmärker sig dels genom ett starkt fokus på ny teknik, men Fortissio utmärker sig även med sin positionsgaranti.

Så här säger de själva om plattformen:

Med ett djupt engagemang för valuta- och aktiehandel har vi skapat en plattform som välkomnar alla – från de som tar sina första steg inom investeringar till mer erfarna handlare som söker nya utmaningar. Vårt uppdrag är att bryta ner de barriärer som associeras med finansiella marknader för att göra dem mer tillgängliga för alla som drömmer om att öka sitt kapital.

Så vad är Fortissio?

Fortissio kombinerar en enorm kunskapsbas med innovativ teknik för att erbjuda en smidig och användbar investeringsplattform. De specialiserar sig på aktie- och valutahandel, men erbjuder även tillgång till CFD-marknaden, vilket möjliggör ett bredare utbud av investeringar. De har ett stort utbud av resurser och verktyg som gör det enkelt att göra analyser och hitta precis rätt företag att investera i.

Handel med Fortissio

Väljer du att handla med Fortissio så gör du det med hjälp av de senaste tekniska verktygen, inklusive avancerad dataanalys och marknadsuppdateringar i realtid, vilket gör det lättare att fatta rätt besult, framförallt om du sysslar med day trading där minuter kan innebära skillnaden mellan plus några tusen och minus några tusen.

Oavsett om du är intresserad av att ta del av valutamarknaden eller utforska möjligheterna med aktier och CFD:er erbjuder Fortissio en användarvänlig miljö.

Är Fortissio en pålitlig tjänst?

Integritet och transparens genomsyrar Fortissio. De har i dagsläget över 10 000 aktiva kunder världen över och en historik av tillförlitlig support. Handelssäkerhet står högst på agendan och därför har de implementerat strikta åtgärder för att skydda kundernas tillgångar och personuppgifter. Gräver du lite så kommer du hitta många positiva kundrecensioner, vilket alltid är positivt.

Första positionsgaranti på Fortissio

Något som är lite unikt med Fortissio är att de erbjuder en första positionsgaranti. Det innebär att nya handlare kan känna sig trygga när de tar sina första steg på marknaden.

Kombinationen av djupgående marknadskunskap med toppmodern teknik gör plattformen enkel och effektiv att använda.

Föregående artikel5 Mönstrade Tyger Alla Män Bör Känna Till
Nästa artikelSkillnaden Mellan Självkänsla Och Självförtroende
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.