Vackra handgjorda kläder från Dughult, lokalt skapade i Göteborg…

Söndagen den 21a Maj är det morsdag. Har du inte redan kommit på något fint att ge mor din så kanske ett vackert handgjort klädesplagg kan vara ett bra alternativ? Om din mamma uppskattar den typen av presenter så kan vi varmt rekommendera Svenska Dughult.

Här är 3 handfasta tips på plagg du kan överraska henne med på morsdag!

1: Damkappor från Dughult för alla tillfällen

Damkappor är ett plagg Dughult har lång erfarenhet av. Alla deras kappor sys i exklusiva, och naturliga material. De syr endast klassiska modeller som håller stilen år efter år, vilket gör dem till en perfekt investering som håller länge.
Alla deras damkappor finns i flera olika material, färger, mönster och modeller. Om du vill testa och känna på deras härliga damkappor i Göteborg kan du besöka deras butik som är öppen måndag till fredag.

2: Ullkappor som passar alla årstider på kyliga dagar

Ett av Dughults mest sålda plagg är damkappor i ull, vilket många tycker är en bra investering för vinterhalvåret. Men de fungerar även utmärkt de där lite kyligare höst- och vårdagarna. Deras ullkappor finns i både 100% ull och kashmir. Båda materialen är av högsta kvalité för att skapa plagg som håller genom säsongerna år efter år.

Här kan du läsa mer om deras ullkappor.

dughult ullkappa rosa

3: Utöka garderoben med en klassisk sidenblus från Dughult

Nu när våren är kommen är det få plagg som passar bättre än sidenblus. En blus i siden är ett svalt, följsamt och mjukt plagg i exklusivt material, så tidlöst det bara kan bli. Dughults sidenblusar finns så klart i flera färger, mönster och modeller och är en populär produkt som passar oavsett tillfälle och årstid.
Sidenblusarna är sydda i ett fantastiskt Italienskt silke av högsta kvalité. Alla kvinnor bör ha minst en sidenblus i sin garderob. Här kan du hitta en sidenblus värdig din mamma.

Kort om Dughult

Hos Dughult är hantverket i fokus och har alltid varit. De har ett stort klädintresse och en passion för sömnad. Deras fokus ligger i hantverket, inte i massproduktion. Alla deras kläder är helt och hållet skapade i Sverige, i Göteborg.

Dughult arbetar enbart med naturliga material från växt- och djurriket, såsom bomull, lin, silke, viskos, tencel ull och kashmir. Den största fördelen med naturfibrer är att det är sköna mot kroppen och håller dig sval när det är varmt och bevarar värmen när det är kallt.

Något annat som är i fokus för Dughult är hållbarhet. Deras plagg är gjorda lokalt i Sverige, så de behöver inte skeppas runt hela jorden. Plaggen är även sydda av skickliga skräddare i material av högsta kvalité, för att du ska kunna bära dem år efter år, och inte behöva köpa nya plagg varje säsong.

Föregående artikelInternationella Gin & Tonic-dagen – Så Gör Du Den Bästa GT:n!
Nästa artikelSerie- Och Filmtips Inför En Lat Helg I Soffan
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.