Betalt reklamsamarbete med Julklappen.se.

4 Olika familjemedlemmar, 4 tips på julkappar…

Även om man inte riktigt vill det så närmar sig julen med stormsteg. Nu sitter man där och tänker att sommaren knappt är slut, men tjof säger det så är det den 23 december och man har inte köp en enda julklapp, vi har alla varit där.

För att göra ditt liv lite lättare så kommer vi här med julklappstips för alla olika familjemedlemmar, så att julen kanske blir lite mindre friktionsfri för dig i år.

Mamma

julklapp till mamma

Mamma jobbade hårt i många år för att du skulle växa upp och bli den du är. Därför förtjänar så klart mamma att få vila lite, och bli omhändertagen. Ett besök på ett spa är alltid uppskattat, men det kan vara svårt att planera in eller få tid till, och sen är det ju dessutom bara en engångsgrej. Köp därför en massagedyna som hon kan ha i soffan eller i fåtöljen! En bra julklapp till mamma som hon kommer kunna njuta av kväll efter kväll.

Pappa

En vuxen man har förvånansvärt många hygienartiklar och groomingprodukter att ha koll på. På film brukar de flesta pappor nöja sig med en plastpåse med en tandborste i, men den moderna mannen är inte så simpel. Pappa behöver någonstans att förvara sin ansiktskräm, sin deo, sin tandtråd och sin parfym, pappa behöver en necessär helt enkelt!

Köp en snyggt necessär i skinn, en som han kan ha i 20 år utan problem. Det kommer han älska!

Bror

Har du en vuxen bror så är ett raksett en klockren julklapp. Raka sig kommer han behöva göra, det kommer man liksom inte undan. Men engångshyvlar sliter bara på huden, och alla dessa hyvlar med 3, 4 eller 5 blad är faktiskt inte så bra för huden som man tror. Nej det bästa är en riktig rakhyvel, med ett ordentligt blad. Investera i ett snyggt och bra raksett åt bror din, och förändra hans rakning för alltid.

Har du en yngre bror så är ett spel ofta den bästa presenten. Spelar din lillebror onlinespel som t.ex. Fortnite, Elder Scrolls Online eller Clash Of Clans så finns det ofta presentkort med så kallad in game currency du kan köpa, det är utan tvekan alltid populärt!.

Syster

julklapp till storasyster

Din syster har säkerligen klagat på ömma fötter både en och två gånger. Därför är en fotmassage-maskin en klockren present att överraska din syster med. Låt henne vårda fötterna en halvtimme framför ett avsnitt av Vänner eller How I Met Your Mother.

Har du en yngre lillasyster så är en sminkspegel med smidig belysning troligtvis en uppskattad present. Att sminka sig börjar ju tidigare än du vill tro, så en 9-10-årig lillasyster är ett bra subjekt för en sådan present.

Ännu mer tips!

Den här listan har vi knåpat ihop med hjälp av siten Julklappen.se, en site som är helt dedikerad till just julklappstips. Behöver du fler tips så är det bara att gå in på deras site och så hjälper de dig att hitta julklappar!

Lycka till med årets julklappsköp!

Föregående artikelTänk På Det Här Om Du Ska Ta Med Din Dejt På Ett Sportevenemang
Nästa artikelVill Du Starta Sidobusiness? Här Är 3 Saker Att Tänka På
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.