Vad sägs om lite Dansk design???

Ett enkelt sätt att addera elegans och stil i en bostad är med hjälp av moderna möbler från Carl Hansen & Søn. Carl Hansen & Søn är en ikonisk och modern dansk möbeldesigner som förgyller bostäder. Deras vackra möbler är ihålliga och finns i en variation av former, så att du kan hitta något som klär just din bostad.

Carl Hansen & Søn grundades i Danmark 1908 och har sedan dess livnärt sig på att tillhandahålla enastående möbelhantverk. Företaget tillverkar ikoniska verk av kända, danska möbelmästare som Hans J. Wegner, Ole Wanscher, Frits Henningsen, Kaare Klint, Mogens Koch och Poul Kjærholm. De samarbetar även med samtida danska designers, som Strand + Hvass-duon, Thomas Bo Kastholm och Naja Utzon Popov. Carl Hansen & Søns sträcker sig idag över hela världen med sina flaggskeppsbutiker och showrooms och säkerställer högsta kvalitet och hållbarhetsstandarder i sina möbler.

Tidlös skönhet, komfort, hantverksskicklighet och hållbarhet

Alla möbler från Carl Hansen & Søn kännetecknas av en tidlös skönhet, komfort, hantverksskicklighet och hållbarhet. De har designat vackra möbler med en kombination av enkelhet, estetik och funktionalitet i mer än hundra år och pryder idag många svenskars hem med sina vackra moderna fåtöljer, stolar, skrivbord, soffbord och så vidare.

När du väljer att smycka ditt hem med en möbel från Carl Hansen & Søn får du mer än bara en möbel. Faktum är att du blir en del av en lång och stolt tradition av vackert och karaktäristiskt hantverk. Du får dessutom en möbel som håller i många år framöver, en tidlös möbel som dessutom aldrig sjunker i värde.

Hitta en Carl Hansen & Søn-möbel som passar ditt utrymme

När du börjar utforska Carl Hansen & Søns fantastiska utbud av möbler kommer du inse att ingen möbel är likt en annan. Du hittar mer ikoniska möbler, som Wegner Y-stolen, men deras möbelkollektion uppdateras också ständigt med nya, tidlösa inslag. Alla tillverkade av högsta kvalitet med respekt för materialet som används vid produktionen.

Det verkar som att alla möbler från Carl Hansen & Søn har sin egen unika karaktär; och därför kommer du hitta åtminstone en möbel som du kan inreda ditt utrymme med. Om det så är en soffa eller en dagbädd, ett matbord eller soffbord, en stol eller fåtölj, så har varje möbel sin egen, vackra touch som kommer bidra med en ojämförlig föreställning i rummet den placeras i.

Föregående artikelHur Knyter Man En Fluga? En Guide Så Du Slipper Undra
Nästa artikelMonokrom Outfit – 4 Tips Som Gör Den Riktigt Snygg
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.