Spara 495.000kr och öppna nya karriärvägar…

Vill du driva och leda framtidens företag? Passa då på att nominera dig själv (och be några vänner att skicka in några extra nomineringar) till MBA-stipendiet 2021!

Det är företagen Dagens Industri, Handelshögskolan och utbildning.se som tillsammans står bakom stipendiet som kommit att bli en av årets stora händelser i den Svenska utbildningsvärlden.

Om stipendiet och utbildningen

Stipendiet innebär en Executive MBA från Handelshögskolan i Stockholm helt finansierad och klar. Stipendiet motsvarar ca 495.00kr, så det är helt klart ett generöst stipendium.

Utbildningen är klockren för dig som vill utveckla dina färdigheter i att driva och leda företag. Utbildningsformatet innebär både stora och små lärprojekt vars output du kan implementera direkt i din nuvarande organisation för optimerad effekt. En mix av traditionell utbildning och handfasta lärdomar kan man säga. Läs mer om stipendiet här.

Utbildningen har gott rykte både i Sverige och internationellt, vilket leder till en lång rad nya möjligheter. Två av de tidigare vinnarna av stipendiet är Maria Smith, som idag arbetar som Senior Manager Corporate Responsibility Strategy & Development på ICA Sverige AB, och Gustaf Haag som sitter som analyschef på Stellum. Två tunga roller de landat mycket tack vare sin MBA på handelshögskolan.

Detaljer kring stipendiet och nomineringen

För att kunna bli nominerad behöver du uppfylla följande krav

  • Akademisk examen motsvarande 180 högskolepoäng.
  • Minst fem års relevant arbetslivserfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i engelska.
  • Att din nuvarande arbetsgivare stöder deltagandet i utbildningen.

Den sista ansökningsdagen är den 22a Juni 2020. Utbildningen börjar den 25e Januari 2021 och körs på deltid under 18 månader.

Lycka till!

Föregående artikelAlternativa Aktiviteter Att Göra På USA-resan
Nästa artikelDet Bästa Sättet Att Uppleva Europa: Fem Fantastiska Flodkryssningar
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.