Betalt reklamsamarbete ihop med Värnamo of Sweden.

Sängkläder tillverkade i Sverige sedan 70 år…

Bilden här ovanför är tagen i Värnamo för 70 år sedan, när det anrika textilföretaget Värnamo of Sweden började sin textilproduktion. Sedan dess har de tillverkat bädd- och prydnadstextilier av högsta kvalitet, och de är faktiskt det enda företaget som tillverkar kuddar och täcken i Sverige!

I Värnamo tillverkar man kuddar, täcken, bäddmadrasser, överkast, plädar, prydnadskuddar och annat textilrelaterat, men något de är extra kända för är deras påslakan.

värnamo of sweden bäddsett 2
Ett bäddsett i sobra och smakfulla färger som ger ett bra lugn i sovrummet.

Värnamo of Swedens påslakan

Alla påslakan är alla tillverkade i 100% bomullssatin och är märkta med Öko-Tex, vilket är en miljömärkning som garanterat att produkten är fri från hälsofarliga kemikalier vilket är extra bra om du är allergiker!

Om du går in på deras site och klickar hem ett påslakan så kommer du kanske känna igen känslan när du kryper ned i sängen första kvällen, det är för att en stor andel av alla hotell i Sverige använder just deras påskakan. Så vill du ha äkta hotellkänsla hemma så vet du vad du ska ha för sängkläder.

värnamo of sweden bäddsett 1
Ett ljust och glatt bäddsett som ger en lantlig feeling i sovrummet.

Alla Värnamo of Swedens påslakan och övriga sängkläder är tillverkade av material av högsta kvalité, ambitionen är att de ska hålla i årtionden, så att du kanske kan skicka med ett bäddsätt till dina barn när de flyttar hemifrån, precis som dina föräldrar gjorde när du flyttade hemifrån. Du minn säkert den där härliga känslan när man bäddade sin säng när man var liten och fick ett av farmors gamla örngott som mamma berättade historier om. Det är precis den känslan Värnamo of Sweden vill att du och dina barn ska få uppleva.

Så vad väntar du på? Uppgradera ditt sovrum och sov bättre!

Föregående artikelDetta Ska Du Äta För En Hälsosam Och Balanserad Livsstil
Nästa artikel4 Episka Råd Som Hjälper Dig Kliva Ur Bekvämlighetszonen
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.